Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Až na tohle doma přijdou... Gambler Rooney prohrál za dvě hodiny nechutnou sumu!

Autor: pv

Je hodně hravý a to i mimo trávník. Zatímco fotbalová hvězda Wayne Rooney na stadionech spíše vyhrává, v kasinu se mu už tolik nedaří. Za pouhé dvě hodiny dokázal na ruletě prohrát v přepočtu 14,5 milionu korun! Pro někoho celoživotní výdělek, ale pro útočníka Manchesteru United jde pouze o sumu, na kterou si v Anglii přijde ani ne za dva týdny.

Manželku se třemi syny neměl doma, tak si osamocený Rooney vyrazil do ulic Manchesteru. Skončil hned v prvním kasinu, kde má i svůj otevřený účet. Objednal si lahev piva a na rozehřátí se vrhl na karetní hru blackjack, kde podle svědků prohrával 4000 liber (130 000 korun) za minutu. Když už ho nebavilo sledovat, jak mu nejde karta, přesunul se útočník na ruletu.

Štěstí zkoušel sázením na červenou barvu. Padala ale většinou černá anebo zelená 0. Fotbalista se snažil navyšovat sázky, aby snížil svou ztrátu, ale naopak to bylo čím dál tím horší. Celkem měl nechat v kasinu 14,5 milionu korun. Jeho týdenní plat v Manchesteru United je kolem 9,5 milionu korun, takže ho prohra tolik nebolela.

Horší to musel mít doma, kde manželce Coleen musel vysvětlovat, proč si nedal pokoj od hazardu. Už v minulosti se kvůli jeho hráčské vášni několikrát pohádali.

Hvězda Manchesteru United Wayne Rooney má svoji vášeň. Rád zajde do kasina.
Hvězda Manchesteru United Wayne Rooney má svoji vášeň. Rád zajde do kasina.

Témata:  rooneypenízeplathazardgamblergamblingkasinoVIPsport