Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Přemýšlel jsem, budu věrný. Smoleňák o zlatokopkách i pařbě na Mácháči

Autor: DIGI TV, ija

Hokejista Radek Smoleňák (30) byl hostem pořadu Česká ulička televize DIGI TV. Moderátorovi Michalu Hrdličkovi svěřil, že přes pověst drsňáka, pařmena a playboye je v soukromí „měkota“, že ho neštve, jak se na rozdíl od něj v NHL prosadili jeho spoluhráči z Kladna Voráček, Pavelec nebo Tlustý, a promluvil i o zlatokopkách, které každé léto krouží kolem hokejistů.  

Smoleňák má před svatbou a prozradil,  jak žádal o ruku partnerky. Přes pověst drsňáka je prý v soukromí úplně jiný. „Byla to velká romantika. Já jsem v těchhle věcech měkota, sleduju u Poštu pro tebe,“ prozradil.  Jeho snoubenkou je II. vicemiss z roku 2009 Hana Věrná a brzy z ní bude paní Smoleňáková.  „Chvíli jsem uvažoval, že budu Věrný, a kdybych hrál v zahraničí, můžu si to přeložit jako faithfull, ale pak jsme zvolili klasiku," řekl.

Přemýšlel jsem, budu věrný. Smoleňák o zlatokopkách i pařbě na Mácháči
Video se připravuje ...

S přítelkyní naplnili tradiční spojení - hokejista a modelka - a podle něj to prý není nic zvláštního. „Vídáme se na podobných akcích, máme podobný okruh známých. Vypadá to, jako by byla nějaká agentura, která to dává dohromady, ale já jsem nehledal modelku. Hledal jsem holku, která bude normální a nebude se snažit ze sebe dělat něco, co není. Chtěl jsem hodnou nebo věrnou,“ zažertoval.

Že má pověst kaliče, stejně jako celá parta kladenských hokejistů, Smoleňákovi vůbec nevadí.  „Mně je to úplně šumák. Vždyť  kdo se nikdy nikde neopil? Furt jsme jen lidi, i když jsme občas vidět v televizi,“ vrátil se ke známé kauze „Mácháč“, kdy byla parta hráčů přistižena při divoké párty, navíc ve společnosti spousty žen.

„Nejsem slepej. Když skončí sezona, kolem hráčů se motají tam plus mínus pořád stejný děvčata. Asi náhoda, ale asi jim to vychází. Mně přijde vtipný, že si holky myslí, kdovíjak nejdou štěstíčku naproti, když uloví superbohatého sportovce a nebudou muset nikdy nic dělat. Realita ale bývá o dost jiná,“ upozornil.  

Smoleňák promluvil i o svém ne zcela vydařeném angažmá v NHL i KHL, natáčení filmu Babovřesky, své pověsti hokejového playboye i blížící se rozlučce se svobodou. Celý rozhovor můžete vidět na www.digisupersport.cz.

Daniel Pudil (vpravo) drží Radka Smoleňáka, který si něco vysvětluje s dalším účastníkem lehkého konfliktu
Daniel Pudil (vpravo) drží Radka Smoleňáka, který si něco vysvětluje s dalším účastníkem lehkého konfliktu