Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koukalovi nebudu dělat reklamu, říká jeho ex Šilhánová. Gábino, PR je na tobě!

Autor: ps

Několik let tvořili pár, ale ona bere to jako dávnou minulost. Moderátorka Lucie Šilhánová (36) chodila s Petrem Koukalem (31), ten si ovšem vzal národem milovanou biatlonistku Gabrielu. Také proto nevidí důvod, proč by mu měla během rozhovoru dělat reklamu.

„Už je to pryč, já minulostí nežiju,“ odpovídala sympatická brunetka na otázku, že kdysi randila s bývalým badmintonistou. „V rozhovorech, kterých dávám minimum, se mě na něho po těch letech každý ptá. Myslím, že PR má zmáknuté dobře, tak proč mu dělat další reklamu?“ ptala se Šilhánová sama sebe při rozhovoru do Blesk TV magazínu.

Gabriela Koukalová vzpomíná na báječnou dovolenou s manželem na Maledivách.
Gabriela Koukalová vzpomíná na báječnou dovolenou s manželem na Maledivách.

Nemyslela to samozřejmě nijak špatně, paní Koukalové totiž moc drží palce. „S ní trávím v biatlonové sezoně každý víkend, stejně jako zbytek národa. Fandím jí u televize, a mám obrovskou radost, jak se jí daří,“ přiznala Lucie.

Největší pozornost ale upírá na vlastní život, nechce se koukat na ostatní. Uvádí Divácké zprávy na Primě a letos se po necelých třech letech vrátila po bok Leoše Mareše a Patrika Hezuckého do ranní show Evropy 2.

V ložnici s Koukalovou! Biatlonová kráska odhalila své soukromí
Video se připravuje ...