Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Manželka Rosického léčí Tomáše knedlíky. A promluvila o dalším dítěti

Autor: dat

Zamiloval se do ní, když byla modelkou. Teď má doma sparťanský špílmachr Tomáš Rosický (36) vzornou manželku, matku čtyřletého synka Tomíka a pozor, taky vášnivou kuchařku! Až tak, že se Radka Rosická (36) začíná vaření věnovat profesionálně!

Druhá vicemiss ČR z roku 2002 funguje v týmu vyhlášeného šéfkuchaře Tomáše Kaliny. „Zaškoluje mě a už spolu občas vaříme pro lidi,“ prozradila v jednom z mála rozhovorů. „Zatím jsem vlastně jenom taková pomocná síla. Ale chci se učit a nadále zdokonalovat a jednou bych chtěla být kuchařkou, vařit v restauraci a dělat dobré a hezké pokrmy,“ překvapuje Radka. „Chci prostě dělat, co mě baví a vaření mě hodně baví.“

Hlava rodiny Tomáš Rosický v tom ženu svého života podporuje a je prý vzorným strávníkem. „Nejradši má českou kuchyni. Nemá nejoblíbenější jídlo. Prostě má rád všechno, co mu uvařím a chválí,“ culí se Radka.

Radka Rosická se objevila na společenské akci po hodně dlouhé době. „A asi naposledy. Večírky už nejsou pro mě,“ smála se.
Radka Rosická se objevila na společenské akci po hodně dlouhé době. „A asi naposledy. Večírky už nejsou pro mě,“ smála se.

Takže už víme, čím maroda, který v sezoně odkopal jen titěrných 18 minut v podzimním zápase proti Boleslavi, léčí. Svíčková se šesti, vepřo-knedlo-zélo... „Knedlíky si dám k obědu i já, klidně pět. Potřebuju se prostě pořádně najíst a spalování mám dobré,“ směje se Rosická.

Ta po čtvrt roce skončila s moderováním ranního pořadu Sama doma. „Byl to jen krátkodobý záskok za Lucku Křížkovou, která se vrací po porodu. Moc jsem si to užila, šlo o velmi zajímavou zkušenost a velkou výzvu.“ Další je před ní...

Chtějí druhé dítě

Syn Tomík roste jako z vody. Za měsíc oslaví čtvrté narozeniny. A Radka Rosická prozradila, že s Tomášem už pracují na bratříčkovi nebo sestřičce! „Vždycky jsem si přála mít dvě děti, manžel taky, tak bychom byli rádi, kdyby se nám to splnilo.“ Držíme palce!

Rosický už maká s míčem! Podívejte se, jak cvičí pravačku i levačku
Video se připravuje ...