Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajná láska lyžařského šampiona: Díky zranění sbalil tuhle krásku!

Autor: ija

Sjezdařská hvězda Aksel Lund Svindal září štěstím. O víkendu se norský lyžařský šampion objevil v Monaku, kde se jela slavná Velká cena formule 1, po boku sexy blondýnky. Ukázalo se, že Svindal (35) už pár týdnů randí s modelkou a tanečnicí Gitte Lill Paulsenovou (30.) Loni si přetrhal vazy na obávané trati v Kitzbühelu, když se dal do kupy a začal zajíždět dobré výsledky, muselo koleno pod nůž znovu a následovala dlouhá rehabilitace. A právě během ní se dal dohromady se severskou kráskou.

„Skvělý víkend! Závody jsou docela příjemné, když je člověk sleduje jako divák,“ napsal Svindal ke snímku, na němž si v Monaku máchá nohy v bazénu, zatímco kolem sviští monoposty F1. U fotky, na níž si jeho blondýnka prohlíží v boxech rychlé auto, vtipkoval. „Když vaše přítelkyně proniká do technologií F1… Myslím, že od teď se bude starat o přezouvání pneumatik.“ A kdo je ona kráska, kvůli které má tak dobrou náladu?

Jak si všimla norská média, tanečnice a modelka z Bergenu Gitte Lill Paulsenová zveřejnila začátkem března na svém instagramovém účtu fotku z posilovny, kde mezi několika přáteli je i Svindal.

Modelka Gitte Lill Paulsenová je novou přítelkyní lyžařské hvězdy Aksela Lunda Svindala.
Modelka Gitte Lill Paulsenová je novou přítelkyní lyžařské hvězdy Aksela Lunda Svindala.

Pak ale následovaly snímky, na nichž jsou jen oni dva, a ty už nenechaly nikoho na pochybách. Z Instagramu se dozvíme, že v polovině března navštívili oba Aspen, kde se jel Světový pohár, pak byli spolu v Madridu , kde měla Paulsenová práci jako modelka. Dvojice nakonec vztah norským médiím potvrdila, soukromý život ale Svindal komentovat nechtěl.

Gitte Lill Paulsenová pracuje pro modelingovou agenturu Ford modely v New Yorku. Objevila se v časopisech Cosmopolitan, Glamour Magazine, Elle a Vogue Italia. S modelingem začala v 19 letech, tehdy prý byla tak stydlivá, že vůbec nechtěla předvádět spodní prádlo. Tuhle etapu už má ale dávno za sebou, jak dokazují fotky na sociálních sítích.

Paulsenová měří 178 centimetrů a nosí velikost 38, čímž se od ostatních modelek odlišuje. Málem by ji řadili mezi „modelky plus size“. Ona se však chce stát vzorem pro dívky, které mají normální postavu.

Svindal, pětinásobný mistr světa, dvojnásobný majitel velkého křiš´tálového glóbu za celkové vítězství ve Světovém poháru a držitel kompletní sbírky medailí z olympiády ve Vancouveru, chodil tři roky s kolegyní – lyžařkou Juliou Mancusovou, pak se jejich cesty rozdělily.