Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kráska Hantuchová rozjíždí byznys jako Šarapovová. Kolik má na kontě?

Autor: ija

Tenistka Daniela Hantuchová (34) už dávno nepatří ke světové špičce, přesto pořád patří k favoritkám u fanoušků, zejména těch mužských. I když má třicítku dávno za sebou, vypadá pořád jako holčička. Ovšem pořádně sexy! V minulých dnes se na chvíli zastavila doma na Slovensku a v televizní show prozradila něco ze svého soukromí. Kolik peněz má na kontě? Jak dlouhé jsou její nohy? Pomýšlí už na děti? A jaký že právě rozjíždí byznys? 

Daniela Hantuchová bývala světovou pětkou, teď se pohybuje ve třetí stovce a momentálně nehraje vůbec kvůli únavové zlomenině žebra. Už taky myslí na zadní vrátka a právě rozjíždí svůj vlastní byznys: výrobu zdravých raw cukrovinek.

„Sport a zdravá výživa mi byly vždycky blízké. V minulých měsících se mi otevřely nové možnosti. Chtěla jsem uvést na trh něco, co odráží moje zkušenosti,“ řekla slovenským médiím dlouhonohá kráska.

Tenistka Daniela Hantuchová uvedla na trh vlastní značku cukrovinek.
Tenistka Daniela Hantuchová uvedla na trh vlastní značku cukrovinek.

Na její nohy přišla řeč i v televizní talk show. Za ženu s nejdelšíma nohama na světě je totiž mnohými považovaná také Slovenka, modelka Adriana Sklenaříková. „Nikdy jsem si nohy neměřila. Někdo ale tvrdí, že je mám určitě delší než ona,“ usmívala se Hantuchová.

Během své tenisové kariéry vydělala v přepočtu téměř 250 milionů korun. „Na stará kolena jsem si něco odložila, myslím i na děti. Sportovci dokážou peníze rychle rozházet. Já bydlím už 16 let v Monaku, ale v kasinu jsem byla jen jednou,“ prozradila Hantuchová.

A kdy přijde na řadu rodina a děti? To slovenská kráska neřekla. Momentálně je prý nezadaná.