Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejerotičtější závod sezony. Na formuli do Monaka se sjely sexbomby z celé planety

Autor: spo

Bujné vnady, odvážně vykrojené plavky a na všechny strany stříkající sexappeal. Velká cena Monaka byla opět v obležení krásných žen. Do malého knížectví se na závod formule 1 sjely topmodelky, zpěvačky, herečky a sportovkyně, které se nebály ukázat dokonalé křivky.

Jako magnet na sebe přitahoval sexy dívky bývalý mistr světa formule 1 Lewis Hamilton, kolem kterého se motalo nejvíce slavných žen. Volné chvíle s ním trávily na jachtě v přístavu například modelky Bella Hadid, Winnie Harlow a Barbara Pavlin. Co chvíli byl v náručí jedné z nich, pokud zrovna nezávodil.

Bella Hadid sleduje příchod kamaráda Lewise Hamiltona
Bella Hadid sleduje příchod kamaráda Lewise Hamiltona

Na další jachtě úřadovaly zase jiné krásky. Dcera zpěváka Lionela Richieho půvabná Sofia v doprovodu muzikantky Chantel Jeffries a kanadsko-čínské modelky Jocelyn Chew.

Na zákulisí Velké ceny se přijela podívat i topmodelka Adriana Lima, kterou doprovázela testovací jezdkyně stáje Renault Carmen Jorda. Ze sportovkyň se v paddocku objevila lyžařská hvězda Lindsey Vonnová a těhotná tenistka Serena Williamsová. A to je jen slabý výčet rajcovních dam v Monaku.

Témata:  sexjachtaženyplavkymodelkaformule 1velká cenaMonakoVIPsport