Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Fotbalisté na dovolené: Hušbauer zpátky v Itálii, Limberský mezi automaty

Autor: ps, vba

Zapíjení mistrovských titulů už je u konce, zklamání ze sezonních neúspěchů je zapomenuto. A tak fotbalisté vyrazili k moři, aby tam nabrali síly na další ročník! Většinou to vzali útokem i někteří i se svými rozkošnými protějšky…

Slávisté mají za sebou týden bouřlivých oslav. Někteří z nich už se sice museli hlásit v reprezentaci, ale ti »šťastnější« si užívají zaslouženou dovolenou – u oceánu!

Třeba gólman Přemysl Kovář (31) vzal manželku Kristýnu na 8 tisíc kilometrů dlouhý »výlet« do Karibiku. V Dominikánské republice sice začátkem června odstartovala sezona hurikánů, podle fotek však nyní žádná přírodní katastrofa nehrozí. Moře i nebe jsou azurově modré a teploměr hlásí přes 30 °C!

To špílmachr Josef Hušbauer (27) se rozhodl vrátit na místo činu. V italském Cagliari se před dvěma lety trápil, když tam neúspěšně hostoval ze Sparty. Na Sardinii ale nezanevřel! S ženou Petrou a takřka tříletým Pepíkem nasedli na jachtu a užívají si krásu Středozemního moře. „Máme se dobře,“ hlásí. Jo, takhle slaví mistři!

Náhradní gólman Slavie Přemysl Kovář je s manželkou v Karibiku.
Náhradní gólman Slavie Přemysl Kovář je s manželkou v Karibiku.

A co ta smutnější strana od zelených trávníků? Třeba vicemistr republiky z Plzně David Limberský se sbalil hned, jak to šlo, a odletěl za moře do Las Vegas. Mezi blikajícími automaty a reklamními poutáky v »Městě hříchů« si to podle fotek užívá.

Úplně jinou variantu dovolené zvolil sparťanský bek Michal Kadlec . Ten vzal svoji roztomilou Andreu poznávat krásy Moravy. Dokonce ji provětral na čtyřkolce!

Hlavně, ať se všichni vrátí. Trenéři je za chvíli budou pucovat na letní přípravě…