Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Snowboardistka Pančochová ukázala, jaký má proud: Čůrám na vrcholu!

Autor: red

To je síla! Kam se hrabou někdejší fotbaloví reprezentanti, to se nedá srovnat. Snowboardistka Šárka Pančochová (26) posunula močení na veřejnosti na novou úroveň. Nejen, že se při tom vyfotila, ale ještě se veřejně pochlubila.

Umělé vodopády ve skalních městech nejsou ničím výjimečným. Kdo někdy navštívil Adršpach nebo soutěsky u Hřenska, ví o tom své. Podobná atrakce jednorázového charakteru se teď objevila i v Českém ráji u Hrubé Skály. To když volnomyšlenkářka Šárka sundala kalhoty a zadřepla nad pískovcovou průrvou.

„Čůrám jedině s výhledy,“ okomentovala snowboardistka naturálně-naturalistický obrázek, který zaskočil fanoušky na Instagramu. Ano, čtete dobře! Šárka si vykonávání potřeby (sic v krásných kulisách) pověsila na veřejnou sociální síť. Asi aby jí lidé mohli pochválit kvalitní proud...

Účastnice dvou zimních olympiád umí překvapit. Třeba v březnu, kdy světu oznámila, že se radši tulí k holkám než ke klukům. No a teď tohle. Oproti tomu jsou někdejší noční močící eskapády fotbalistů Kováče či Baroše úplnými klukovinami. Ti se totiž při tom aspoň sami nefotili.

Snowboardistka Šárka Pančochová se toho nebojí! Klidně se vyčůrá v přírodě a ještě se u toho nechá vyfotit.
Snowboardistka Šárka Pančochová se toho nebojí! Klidně se vyčůrá v přírodě a ještě se u toho nechá vyfotit.