Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak končí Laviho vyšehradský příběh? Pochybné sázky i návrat lásky

Autor: iSport.cz, pav

Desátým dílem skončil seriál Vyšehrad, který sleduje osudy fotbalového bouřliváka Julia Lavického. "Lavi" poprvé naskočil do zápasu v dresu Slavoje a v sázce bylo mnohé. Jak dopadla poslední kapitola jeho příběhu?

Už žádné beďary, žádný individuál - Lavi v posledním díle Vyšehradu, vysílaném na internetové televizi OBBOD, konečně nastoupil do zápasu. Že by se ale snažil, to se určitě říct nedá. Po hřišti se ploužil, do šancí se nedostával a komentátor Petr Svěcený na něm spolu se všemi 53 diváky nenechal nit suchou.

Blonďatý bouřlivák v podání Jakuba Štáfka měl k mdlému výkonu jasný důvod, od agenta Jardy ( Jaromír Nosek ) měl totiž jasné "notičky". Nesmí se snažit, aby Jarda mohl od sázkovky i pochybné postavy, která jej kontaktovala, vyinkasovat krásnou sumu za sázku na remízu 0:0.

Na repre bych měl, ale je tam ten Jarolím, hlásil „Lavi“ Lavický s cigárem v ruce
Video se připravuje ...

Jenže všechno se zvrhne, když se do hry vrátí Jardova sestra. Lavi má totiž v hlavě jen ji, i když v posteli se zrovna střídají jiné. Tak že by se nakonec přece jenom pokusil zápas rozhodnout?

V posledním díle Vyšehradu se představilo hned několik hostů z fotbalového prostředí. Bývalý útočník Luděk Zelenka, jeho jmenovec Lukáš, který nastupoval za Spartu, i internacionál (nebo slovy Laviho "plácal") Ladislav Vízek .

"Bylo to s vámi boží, uvidíme, jestli se ještě někdy uvidíme," stojí tajemně na facebookovém profilu fiktivní fotbalové hvězdy. Mají tvůrci v rukávu další sérii, nebo snad film, o kterém hlavní představitel Jakub Štáfek nedávno mluvil?

Poslední díl seriálu Vyšehrad - Lavi se konečně dostane na hřiště
Poslední díl seriálu Vyšehrad - Lavi se konečně dostane na hřiště