Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Růžička a jeho Maruška den před svatbou: Ukázali princezničku!

Autor: ps

Čeká ji nejkrásnější víkend v životě! Těhotná přítelkyně trenéra Vladimíra Růžičky (54) se o víkendu stane vdanou paní a už se nemůže dočkat. Ovšem přípravy na veselku jsou pořádné nervy…

Tak si Maruška raději zašla k lékaři na preventivní kontrolu kulatého bříška. A odcházela nadšená! „Bude to holčička!“ přiznala Maruška, když v ruce držela fotku ultrazvuku, a poprvé tak utnula spekulace ohledně pohlaví miminka.

„Ten nos bude mít asi po tobě,“ píše Marii kamarádka na sociální síti. A zamilovaná snoubenka chomutovského kouče odpovídá: „Jo, jo… Vypadá to tak. Vláďa říká, zaplať pánbůh!“

Ultrazvukem se Marie pochlubila na sociální síti.
Ultrazvukem se Marie pochlubila na sociální síti.

Konverzace na jejím facebooku se během několika minut rozrostla do obřích rozměrů. Obsahem byly gratulace, přání i zvídavé otázky. „Nemá v ruce hokejku?“ vtipkovala mezi řádky nadšená fanynka ostře sledovaného páru. „Leda tenisovou raketu, je to holčička!“ odpovídala Maruška s tím, že k ledu to bude mít dcerka daleko.

Zato maminka je v sedmém nebi. Miminko na cestě, svatba na krku, láska trenéra Růžičky si plní svůj sen. Je šťastná a stejně je na tom i dříve zachmuřený a zamračený tvrďák. Led pod ním úplně roztaje o víkendu. Uvidíme »Růžovy« slzy?

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...