Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Růžička se žení a těhotné Marušce se plní sen: Detaily svatby na zámku

Autor: ps

Konečně! Vysněný svatební den Marušky a jejího milovaného hokejového kouče Vladimíra Růžičky (54) je tady! Ano si řeknou zhruba kolem poledne na Červeném hrádku nedaleko Chomutova. A co je na veselce čeká?

Vybrali místo, aby to neměli na svatbu daleko. Důvod byl jasný, Marie se nesmí moc fyzicky unavovat. Její bříško už je vidět. „Bude to holčička,“ přiznala poprvé veřejně den před svatbou. „Naše princeznička!“ hlásila nadšená budoucí maminka.

Na druhou stranu pro ni nafouknuté bříško není žádnou překážkou. Jak se dříve svěřila, na svatbu se vždycky těšila a její milovaný »Růža« jistě udělá takový obřad, na který jeho nastávající paní v životě nezapomene.

Trenér Vladimír Růžička si dnes vezme milovanou přítelkyni Marii.
Trenér Vladimír Růžička si dnes vezme milovanou přítelkyni Marii.

Vybrali raně barokní zámek, kam pozvali své nejbližší přátele. Nepůjde o nijak velkou veselku, bílé svatební pozvánky se zlatým písmem si přečetlo na 85 známých. Zda dorazí i Růžičkův syn Vladimír a dcera Eva, se ukáže až na místě.

Jaký je vůbec životopis jejich vztahu? Láska mezi Růžičkou a Marií vypukla podle informací Blesku v zimě roku 2015. Scházeli se, jezdili na randíčka, na výlety. Deset měsíců po smrti Růžičkovy první ženy Evy definitivně nastartovali nové životy a zasnoubili se. Usadili se v domečku v Chomutově a mají zaděláno na spokojenou budoucnost. Ta společná jim za chvíli začne…

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...