Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Růžička se na svatbě zabarikádoval, jen zamával: Z Marie je paní Růžičková!

Autor: ps, lac

Na tuhle chvíli čekala celý život. A vysněnou pohádku jí splnil zamilovaný princ z Chomutova Vladimír Růžička (54), který si ji dnes na zámku Červený hrádek vzal za manželku. Z Marie je paní Růžičková!

Vše načančané, připravené, ale hlavně zabarikádované! Růžička uzavřel svatbu před veřejností. Nechtěl, aby mu slavnostní den někdo narušoval, tak si najal i bezpečnostní agenturu, aby areál kolem Červeného hrádku hlídala.

Už od rána exreprezentační kouč organizoval poslední detaily svatby a kolem 11 hodiny se převlékl do svátečního. V 11:20 už seděl v nablýskaném bílém BMW, jehož dominantou bylo obrovské bílorůžové srdce na přední kapotě.

Svatební menu

Předkrm: husí paštika
Polévka: knedlíčková
Hlavní jídlo:
svíčková na smetaně
Pro děti:
řízek s bramborovou kaší

Vladimír Růžička se jede podruhé oženit.
Vladimír Růžička se jede podruhé oženit.

Před vjezdem do svatebních prostor, kde se Růžička s  Marií na začátku vztahu tajně scházeli, Vláďa stáhl okénko. Jen se usmál, zamával a zmizel. Jeho nastávající, oblečená do bílých šatů se zlatými doplňky, se před fotoaparáty novinářů vůbec neukázala.

Ovšem adrenalin v těle nevěsty se v těchto okamžicích dal srovnat s tím, který v žilách koloval »Růžovi« během letošního extraligového play off. „Nemůžu se dočkat, až si ho vezmu,“ vyznávala se Marie a její milovaný nezůstal pozadu. „Jsem moc šťastný. Na svatbu a mimino se hrozně moc těším. Jsem prostě zamilovaný,” přiznal předtím, než podruhé v životě řekl ano. Poprvé se tak stalo v roce 1982, kdy si bral již zesnulou manželku Evu.

Brány raně barokního zámku se zavřely krátce před polednem. A to, co se dělo za nimi, viděli už jen pozvaní hosté, kteří ochrance ukázali pozvánku. „Nevěsta plakala, Růža měl skleněné oči. Vypadalo to tak, že si je taky utíral,“ řekla na obřad pozvaná manikérka Alena Buchová, která lakovala nevěstě nehty do bíla.

Obřad proběhl na louce před zámkem. Atmosféru zkrášlovaly růže, kolem byly postavené stany. Vypadalo to prý pohádkově. „Takovou svatbu si přeje každá holka!“ usmála se Alena.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...