Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Schick prozradil, kam se po Euru schoval: Sexy brunetku unesl na opuštěné ostrovy!

Autor: ps

Výlet soukromým tryskáčem z Prahy do luxusní destinace na Maledivách ho vyšel pěkně draho, ale co! Fotbalista Patrik Schick (21) je těsně před podpisem megasmlouvy s Juventusem Turín (za zhruba 797 milionů korun), tak si to může dovolit. Čistí si hlavu s přítelkyní Hankou v průzračném moři a bílém písku.

A proč musí dostat na chvíli fotbal z hlavy ven? Schick se rval o úspěch s reprezentačním výběrem do 21 let na Euru v Polsku, ale útok na postup ze skupiny Čechům nevyšel. Přesto, že skončili ve skupině poslední, ostudu neudělali. Jenže hráči na to jen tak nezapomenou.

Nejlepší tedy je odletět někam daleko, přijít na jiné myšlenky a připravit se na životní výzvu v Itálii. No, v náruči sexy Haničky to půjde Patrikovi samo! On jí naopak splní sen tím, že se společně zaletěli podívat do míst, kde ještě nikdy nebyli.

Že by Schick počítal každou korunu, s tím je už dávno konec. Je to šílené, před dvěma lety ještě kopal v Bohemce, pak rok v Sampdorii a teď už žije život největších fotbalových hvězd. A taková dovolená na Maledivách je pro něho jako pro běžné Čechy výlet na Mácháč.

Ono zhruba 5,5 milionu korun měsíčně, které by měl v týmu »Staré Dámy« vydělat, ho po podepsání dlouholetého kontraktu zabezpečí na celý život. A takových výletů pak čeká Patrika a jeho usměvavou brunetku ještě celá řada…

Hanička, sexy přítelkyně Patrika Schicka, si užívá pláže na Maledivách.
Hanička, sexy přítelkyně Patrika Schicka, si užívá pláže na Maledivách.