Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Romantické líbánky? Zapomeňte! Messi radši vyrazil s parťákem Suárezem

Autor: ps

Že by si s novomanželkou Antonellou užíval romantiku na líbánkách? O tom nemůže být ani řeč! Hvězdného fotbalistu Lionela Messiho (30) totiž na posvatební odpočinek »pronásledoval« spoluhráč Luis Suárez.

Fotbalová svatba století proběhla minulý víkend. Důkazem, že šlo o velkolepou událost, je nejen společnost, která se na Messiho svatbě v rodném argentinském městě Rosario ukázala, ale také servis, jakým si tu jednoho z nejlepších čutálistů světa hýčkali.

O pozvaných 260 hostů se staralo 460 policistů a bezpečnostních pracovníků. A kdo se na Leově veselce ukázal? Neymar , Luis Suárez , Gerard Piqué a další hvězdy Barcelony se krmily steaky, saláty a pětihvězdičkovými deserty. Byla to luxusní hostina!

Messi s manželkou Antonellou na líbánkách.
Messi s manželkou Antonellou na líbánkách.

Ale kdo čekal, že se Messi s milovanou Antonellou odeberou do oázy klidu, kde si v romantice užijí chvíle bez fotoaparátů a kamarádů, byl na omylu. Na líbánky s nimi vyrazil i Suárez!

Asi se za těch devět let, co spolu Leo s Antonellou žijí, poněkud okoukali a nepotřebovali líbánky na »výrobu« dětí. Dvě už mají, tak je jim očividně příjemnější zabavit se s nejlepšími přáteli. A křoví v podobě Suáreze bylo vítáno! Společná koupačka, řádění na jachtách, opalovačka na pláži. Tak vypadly Messiho skromné líbánky...

Barcelona - Eibar: Lionel Messi se prokličkoval středem obrany Eibaru a střelou do protipohybu brankáře uzavírá na konečných 4:2
Video se připravuje ...