Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pravá ruská svatba! Ovečkin řádil jako Rasputin nahý do půl těla

Autor: bko

Ruský hokejový bůh Alexander Ovečkin měl svatbu se svou láskou Nasťou Šubskou už vloni, po roce se ale pár rozhodl, že konečně uspořádá pořádnou svatební párty. Luxusní recepce v koncertním sále Barvikha v milionářské části Moskvy se nesla v hodně pompézním duchu a všechno korunoval Ovečkinův divoký tanec na písničku jeho oblíbené kapely Boney M Rasputin. Samozřejmě do půl těla…

„Talentovaný sportovec, který je talentovaný ve všem,“ napsala k videu, kde polonahý Alexander Ovečkin paří na osmdesátkovou hitovku, manželka krasobruslařské hvězdy Jevgenije Pluščenka Yana Rudkovskaya.

„Zase jsi jednou prokázal, jak moc jsi cool,“ dodala modelka. Otázkou je, jestli si to samé myslela i Ovečkinova vyvolená Anastasia.

Alexander Ovečkin nezapřel svou ruskou duši, na hit kapely Boney M si zapařil do půl těla nahý...
Alexander Ovečkin nezapřel svou ruskou duši, na hit kapely Boney M si zapařil do půl těla nahý...

Každopádně svatební párty to byla velkolepá a nesla se vyloženě v ruském duchu - nechybělo ani vystoupení sólistů slavného moskevského Bolšoj baletu.

A účastníci oslavy rozhodně netrpěli hlady: tak obří dort jako Ovečkinovi snad nikdo ještě neviděl, kaviár tekl proudem a stoly se prohýbaly pod nakládanou zeleninou...

И ... свадебный тортик ... и его масштаб 🎂🎂🎂 🎉

Příspěvek sdílený Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),Čec 8, 2017 v 2:02 PDT

Most beautiful couple and the wedding in the world 🌎 Alex @aleksandrovechkinofficial and Nastya @nastyashubskaya ❤️

Příspěvek sdílený Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),Čec 8, 2017 v 7:59 PDT