Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Útěk ze Slovenska? Cibulková si z kritiků nic nedělá. V Řecku vzrušuje manžela

Autor: bko

Tenistka Dominika Cibulková je doma na Slovensku hodně sledovanou osobností. Před časem ji národ nosil na rukou po triumfu na Turnaji mistryň, teď jí ale spousta lidí nemůže přijít na jméno. Může za to prohlášení, že zvažuje přesun do některého z daňových rájů. Devátá tenistka světa si ale z nepřejícných reakcí nic moc nedělá, což ji prý naučil manžel Michal Navara. S ním si teď po vypadnutí ve třetím kole Wimbledonu užívá dovolenou v Řecku. A on si užívá pohled na svou krásnou manželku.

Cibulková naštvala některé slovenské fanoušky slovy o přesídlení do míst, kde by nepřicházela o tak velkou část svých výdělků. I přesto, že o sobě prohlašuje, že je velká vlastenka.

„Ano, to jsem. Jenže teď nad změnou vážně přemýšlím. Nechci říkat přesná čísla, ale budou mi vycházet strašně vysoké odvody na zdravotní a sociální pojištění. Nejradši bych měla trvalý pobyt na Slovensku, ale za těch to podmínek musím přemýšlet nad alternativou,“ přiznala v rozhovoru pro Forbes.

Zbožňuju tě fotit, vyznal se manžel Dominiky Cibulkové Michal Navara
Zbožňuju tě fotit, vyznal se manžel Dominiky Cibulkové Michal Navara

Na stupňující zájem o svoji osobu i některé nepřejícné ataky si už postupem času musela Cibulková zvyknout. „Jasně že člověk zájem vnímá, ale držím si už určitý odstup, což je i Michalova (manžel Navara ) zásluha. Často mi opakoval: podívej, jsme spolu šťastní, pěkně si žijeme, jsi spokjená, a když se to někomu nelíbí, nebo tě nemá rád, tak to stejně nezměníš,“ popisuje manželův přístup.

Jednička Plíšková po boku legend. Kteří čeští tenisté byli v žebříčku nejvýš
Video se připravuje ...

Podle něj se totiž Dominika v minulosti hodně natrápila právě při četbě komentářů na internetu. „Neumím si totiž představit, že já bych někdy někomu napsala nějaký hnusný komentář,“ uvedla Cibulková.

Ta si teď s manželem a pár přáteli užívá na krásném řeckém ostrově Mykonos. A díky Michalu Navarovi si mohou užívat i její fanoušci, protože je na sociálních sítích zásobuje pikantními fotkami. A u jedné z nich vysvětlil proč. „Zbožňuju tě fotit pokaždé, když si o to řekneš. Ne pro to, že jsi pro mě dokonale krásná, ale proto, že mě přitahuje ten pohled, který na mě přitom házíš, a to, jak se přede mnou předvádíš,“ vyznal se Michal Navara.