Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co to tam dole mám? Tenistka Šarapovová si neuhlídala bikiny!

Autor: ps

Na probíhající tenisový svátek ve Wimbledonu se musí bývalá světová jednička dívat jen v televizi. Ale ani to dopující Ruska Maria Šarapovová (30) nedělá. Místo toho provokuje fanoušky na dovolené, jak si rovná své bikiny. A co čert nechtěl, všechno neuhlídala…

Dopujícím skandálem Maria rozdělila tenisové fanoušky na dvě skupiny. Jedna ji nenávidí, druhá je stále při ní. Ale tím, jak zásobuje své sociální sítě, se snaží rozpolcené příznivce zase spojit dohromady. A podle reakcí se jí to celkem daří.

A co je na tom, že kvůli udobřování musí do plavek! Navíc do pozice, při které si lidé s fantazií domyslí spoustu sexy detailů.

Třeba její poslední kousek, kdy se před objektivem ukázala v černých plavkách na lodi. Kontroluje si spodní díl bikin jak očima, tak je ladí rukama. Očividně jí kalhotky nesedí, čímž omylem nechala uniknout to, co určitě nechtěla. Odhaluje to až detailní záběr!

Tohle lenošení ovšem Šarapovové brzy skončí, protože brzy opět naskočí do kompletního tenisového kolotoče WTA. Těšme se tedy, co nám ukáže na kurtech…

Maria si rovná spodní díl plavek, který jí očividně neseděl.
Maria si rovná spodní díl plavek, který jí očividně neseděl.