Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Berdychovi v ráji! Po Wimbledonu další důvod k oslavě. Jsi andílek, vyznal se tenista

Autor: spo

To je romantika. Tenista Tomáš Berdych s manželkou Ester vyrazili soukromým tryskáčem na dovolenou do milionářského resortu na řeckém ostrově Mykonos. V luxusním letovisku spolu oslavují dva roky od svatby, kterou měli v Monaku, kde oba žijí.

Před dvěma lety se vzali v milionářském ráji v Monaku, kde má Berdych hlášený trvalý pobyt. Žena jeho života, modelka Ester Sátorová,  na sobě tehdy měla úchvatné krajkové svatební šaty za půl milionu korun. Zamilovaný pár si nyní připomněl jejich osudový moment, kdy si řekli ANO.

„Dva roky vdaná za mého nejlepšího přítele a manžela,“ rozplývala se na Instagramu mladá paní Berdychová. Její muž si zase pochvaloval, že si vzal andílka. Radost si udělali po Wimbledonu, kde český tenista vypadl v semifinále a na konto si připsal 720 tisíc dolarů (16,5 milionu korun.).

Tomáš se s Ester soukromým tryskáčem vydal na dovolenou na řecký ostrov Mykonos do luxusního pětihvězdičkového hotelu Cavo Tagoo. Cena za noc v přepychovém pokoji se soukromou vířivkou na terase vyjde v průměru na 1500 eur (39 000 korun). Skoro ze všech místností je navíc překrásný výhled na Středozemní moře.

Berdych s Ester letí na dovolenou
Berdych s Ester letí na dovolenou