Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kámasútra na Letné! Sparťan Vácha vyměnil šestku za »sexuální« 69

Autor: zal

Na hlavě komedie, tělo samá kérka, v obchodě vlastní značka oblečení. Tak čím by mohl sparťan Lukáš Vácha (28) ještě zaujmout... Začít kopat do balónu jako bůh? To ne. Ale dát si na dres číslo se sexuálním podtextem, to by mohlo fungovat.

Sparta včera představila numera, se kterými budou její hráči v nové sezoně nastupovat. Nebýt půlka července, člověk by ji skoro podezříval z aprílového žertíku. „Nové číslo na dresu bude mít také Lukáš Vácha , jenž místo čísla 6 bude mít nově 69,“ stojí na stránkách klubu.

Fotbalista Sparty Lukáš Vácha bude v nadcházející sezoně oblékat dres s číslem 69.
Fotbalista Sparty Lukáš Vácha bude v nadcházející sezoně oblékat dres s číslem 69.

Ne, Lukášovi jeho původní číslo nevyfoukla žádná letní milionová posila. On se prostě rozhodl, že bude dál jiný. A marně byste na Letné hledali někoho, kdo vám vysvětlí, proč sáhl zrovna po známém symbolu polohy z kamasutry. „On je prý málo extravagantní, tak si musí dát na dres místo normální šestky nějakou komedii,“ podivují se i fanoušci rudých.

Vácha o Stramaccionim: Zakládá si na kondici a herní vyzrálosti
Video se připravuje ...

Lze tedy jen tipovat, proč se tak rozhodl. Že by byl jeho poměrně čerstvý vztah s moderátorkou společenských rubrik Markétou Křivánkovou tak vášnivý?  Nebo se ke své módní značce LV6 rozhodl přidat erotické pomůcky pod brandem LV69?

Příznivci na sociálních sítích nabízí ještě jednu variantu, která má co do činění s poraněným kolenem, kvůli kterému přijde Vácha o start pohárů i ligy. „Snad se teď z toho zranění brzo vylíže,“ popichují ho.