Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rozlučka se svobodou Andrey Hlaváčkové: Nepozvala žádnou tenistku?!

Autor: hnh

Zanevřela na spoluhráčky? Tenistka Andrea Hlaváčková (30) uspořádala rozlučku se svobodou, na kterou však podle všeho nedorazila jediná kamarádka z kurtu!

„Nejlepší možná rozlučka se svobodou, jakou jsem si kdy mohla přát,“ rozplývala se na Twitteru Hlaváčková , které patří titul osmé hráčky světa ve čtyřhře. Dojatá byla navzdory tomu, že na bujarou párty podle fotek nedorazila Lucie Hradecká , s níž Hlaváčková tvořila deblové duo H+H a společně získaly dva grandslamové tituly.

Když do roku 2017 vstupovaly každá s jinou partnerkou, shodně tvrdily, že se rozchází v dobrém. Jenže namísto toho, aby Hradecká po boku někdejší parťačky pařila v Praze, připravovala se na turnaj ITF, který startuje v Olomouci. A na snímcích z mejdanu chybí i velká kamarádka plzeňské rodačky Lucie Šafářová .

Jedinou ze známých tváří tak byla manželka cyklisty Romana Kreuzigera Michaela, která v současnosti drží palce svému muži na Tour de France.

Za koho se vlastně Andrea bude vdávat? Už v roce 2014 oznámila zásnuby s Italem Fabriziem Sestinim, který pracuje pro ženský tenisový okruh WTA. Na svatbu však dochází až nyní. „Nemáme kam spěchat, na svatbu nebyl až takový tlak. Ještě se nechystáme sestěhovat a mít děti,“ prozradila půvabná blondýna v rozhovoru pro Lidové noviny. Objeví se alespoň na veselce některá z jejích tenisových kámošek?

Andrea si rizlučku podle jejích slov moc užila.
Andrea si rizlučku podle jejích slov moc užila.

Hlaváčková v TAK URČITĚ: Serena po ní chtěla selfie, z prize money zbude polovina
Video se připravuje ...