Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Exmilenec Šarapovové si užívá. Na dovolené protáhnul i sexy zpěvačku!

Autor: pv

Lásko, pořádně se mnou zacvič! Asi tahle věta zpěvačky Nicole Scherzinger (39) předcházela tomu, co se následně odehrávalo na pláži italského ostrova Capri. Bulharský tenista Grigor Dimitrov (26) si americkou umělkyni vzal do parády a protáhl ji snad všechny svaly v těle.

Cvičení, plavání, mazání a hlavně mazlení. Takový program měla dovolená tenisty Dimitrova, který si užíval sluníčka a pohody se svou vyvolenou, někdejší zpěvačkou skupiny Pussycat Doll, a bývalou partnerkou trojnásobného mistra světa formule 1 Lewise Hamiltona. Kromě Scherzingerové se Dimitrov dříve protahoval i s jinou slavnou kráskou. Randil totiž s ruskou tenisovou divou Marií Šarapovovou.

Už přes rok ale jeho srdce patří pouze uhrančivé černovlásce Nicole. Jako důkaz slouží snímky z ostrova Capri, kde se k sobě oba hodně měli. O třináct let starší zpěvačka je jak politá živou vodou vedle svého bulharského kolouška. Když začal osmý hráč žebříčku ATP s důkladným protahováním, následovala ho i Nicole a dávala na jeho rady, jak nejlépe cvičit.

Zapojili ruce, nohy i hlavu a pořádně se ve vedru zapotili. Aby se zchladili po náročné lekci, tak oba hupsli do moře, kde Scherzingerová za odměnu Dimitrova objímala a líbala. Následně se usušili na lehátkách a došlo i na vzájemné mazání slunečním krémem.

Scherzingerová se protahuje pod dohledem Dimitrova
Scherzingerová se protahuje pod dohledem Dimitrova