Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jednička na gumě! Plíšková dře v Monte Carlu, poslala sexy úsměv

Autor: Petr Němec

Opálená, sexy, kypící zdravím, plná síly a samý fórek. Taková je světová tenisová jednička Karolína Plíšková (25) v Monte Carlu.

Na kurtu někdy vypadá, že by ji nerozesmál ani podavač míčků, kterému praskla guma u šortek, ale umí si zablbnout. Však se podívejte.

Vždycky jsem šťastná, když si můžu zacvičit v téhle posilovně, připsala Karolína Plíšková k fotce
Vždycky jsem šťastná, když si můžu zacvičit v téhle posilovně, připsala Karolína Plíšková k fotce

Relax

Kája při chvilce lenošení na laguně v Monaku slupla dílek melounu a slupkou vylepšila svůj už tak rošťácký úsměv. „Relax,“ napsala první dáma žebříčku k rozpustilé fotce. Inu není jen milionová holka s výdělkem 203 milionů korun na okruhu, ale také melounová.

Jelínek: Gloriola kolem Jágrovy dřiny je nadsazená, Plíšková má na víc
Video se připravuje ...

A je jasné, že si musí trošku odfrknout! Vždyť už víc než týden piluje jen fyzičku. „Vždycky ráda cvičím v téhle tělocvičně,“ poznamenala k obrázku z řádění v posilovně.

„Tvrdě pracuju.“ To je zase popis dřiny, při níž vlastním tělem za běhu natahuje gumu, kterou drží její kondiční kouč.

Karolína Plíšková, jak ji neznáte! Vzteklounek s ofinou a bez kérky - podívejte se ZDE »

Karolína Plíšková jako patnáctiletá teenagerka ještě neměla kérku, zato nosila ofinu a čelenku... Karolína Plíšková jako patnáctiletá teenagerka ještě neměla kérku, zato nosila ofinu a čelenku...Foto Protenis.cz, Reuters

Na beton

Turnajový zápřah na zámořských betonech začne Karolíně 7. srpna. A pak už to bude až do US Open v New Yorku fofr a pranice o body potřebné k udržení trůnu i o první vyhraný grandslam v kariéře.

„Cincinnati bych mohla vzít v pohodě. Pro mě bude hlavní US Open, kde to asi bude trochu horší. Doufám, že to zvládnu. Budu se snažit nedostávat se pod tlak,“ kouká už na svůj program za »Velkou louží« Karolína Plíšková.