Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mayweather McGregora zabije, říká Tyson. U ringu má stát Irův rival

Autor: pav

Hvězdu MMA Conora McGregora čeká debut v boxerském ringu, a hned velmi prestižní - očekávaný souboj s neporaženou legendou Floydem Mayweatherem. Stamilionová bitva se odehraje už 26. srpna v Las Vegas, a napětí před ní vrcholí. Stejně, jako pokusy obou táborů rozhodit svého soupeře.

McGregora naposledy rozlítil komentář boxerské legendy Mikea Tysona. Jednapadesátiletý bývalý šampion v těžké váze totiž v rozhovoru pro podcast Pardon My Take řekl, že Mayweather svého irského oponenta zabije.

"McGregor se hloupě dostal do pozice, kdy mu jasně hrozí knokaut. Jde do boxerského zápasu s chlapem, co to dělá celý život. Conor nemůže soupeře kopnout nebo chytit, nebude mít moc šancí," je si jistý "Železný Mike."

McGregor mu odpověděl na Instagramu. "Po zbytek života budeš žrát ty svoje kecy, zatímco já budu jíst humry po zbytek toho mého," pustil se bývalý šampion dvou váhových kategorií UFC do legendárního boxera. Navíc se přirovnal ke známému promotérovi Donu Kingovi, který právě Tysona zastupoval. "Díváš se na nového Dona Kinga, Mikeu. Prachy shrábnu já!" vzkázal legendě.

You are all going to eat your words for the rest of your days, while I eat lobster for the rest of mine.

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Čec 25, 2017 v 8:36 PDT

Irský bijec už několikrát dokázal, že mu role outsidera vyhovuje. Fanoušci si jistě budou pamatovat jeho zápas o titul pérové váhy, ve kterém favorita Josého Alda knokautoval za 13 sekund.

McGregorův soupeř, neporažený boxer Floyd Mayweather, se chystá protivníka rozhodit i psychicky. Jak potvrdil jeden z členů jeho týmu pro server TMZ, čtyřicetiletý ranař chce, aby jej do ringu doprovodil Nate Diaz, velký McGregorův rival a poslední člověk, který Ira dokázal porazit. Snaží se tak mimo jiné odpovědět na Conorův poslední vtípek, kdy si 29letý bojovník oblékl dres milence Mayweatherovy bývalé přítelkyně.

Pokud se to povede, bude to velká změna proti Mayweatherovu obvyklému doprovodu. Boxera přezdívaného "Money" totiž k ringu několikrát přivedl kanadský popový zpěvák Justin Bieber. Ten by měl pro srpnový superzápas zůstat jen mezi diváky.