Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Onboard kamera zachytila na Finské rally nahotiny: Zadky a odhalená prsa!

Šílenci za volantem letící na šotolině v lese rychlostí až 200 km/h. Tohle umí zvládnout jen profíci z WRC, ale na víkendové Finské rally se museli vypořádat s nezvyklými překážkami. Jejich pozornost narušily nahé fanynky vystrkující zadky a odhalená prsa!

Rally tisíce jezer, jak se závodům na severu Evropy přezdívá, poprvé v kariéře ovládl domácí pilot Toyoty Esapekka Lappi (26). Ten ještě loni túroval motory Škodovky, ale nabídku odejít do mistrovství světa jednoduše nemohl odmítnout.

Hned ve čtvrtém startu mezi nejlepšími jezdci planety dominoval. Jeho výkonu se klaní i ti nejpovolanější. „Moc zkušeností jsem zatím nepobral, potřebuju s tímto rychlým autem najezdit daleko více kilometrů. Ovšem na domácí půdě jsem si věřil, měl jsem být dobrý, což jsem potvrdil,“ smál se v cíli premiérový vítěz.

Jenže Lappi a spol. si museli dávat pozor na nečekané překážky! Podél vlnících se tratí totiž stály u jednoho statku fanynky bez podprsenek, které vystrkovaly na projíždějící závoďáky zadky. Na jednom z průjezdů je dokonce live nachytala onboard kamera ve voze Madse Østberga, jenž jezdí v barvách jihlavského Jipocar týmu.

To nakonec mohlo být ve Finsku těch karambolů daleko více…

Ve světě se toho mají hodně co učit. Takhle se fandí ve Finsku!
Ve světě se toho mají hodně co učit. Takhle se fandí ve Finsku!