Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vykulený syn oštěpařky Špotákové Janek (4): Mámo, to je lidí!

Autor: zal

Seděl jako kulihrášek v poslední řadě, ani nepípnul a sledoval mamku, jak rozdává rozumy před cestou na mistrovství světa do Londýna. A až když oficiální část skončila, skočil Janek (4) do náručí oštěpařky Barbory Špotáková (36).

Dobře ví, že mu máma už zítra odletí na svůj pátý světový šampionát, a i když to do britské metropole není daleko, nechá ho doma. „Trávíme proto teď co nejvíc času spolu. Chtěl jít se mnou, ale myslím, že je z toho trošku v rozpacích,“ vysvětlovala Špotáková , proč před novináře přišla se svým nejvěrnějším fanouškem.

Čtyřletý Janek se už pěkně pronese, a tak i oštěpařka v medailové formě si ho musela přehazovat z ruky do ruky, když vyprávěla, proč se rozhodli nechat syna u babiček. „Potřebuji mít klid na závod. S Janečkem by to bylo komplikovanější a to já se nemůžu dovolit. Nevím, kolik takových závodů ještě zažiju,“ povídala světová rekordmanka, kterou doprovodí její partner Lukáš. „

Vždycky když byl se mnou, tak mi přinesl štěstí,“ poznamenala Bára, která věří, že synovi přiveze blýskavý dárek. „Ráda bych bojovala o medaili,“ svěřila se se svým londýnským cílem.

Syn Barbory Špotákové byl z tolika lidí unavený. Ale Janek je jako mamka, bojoval.
Syn Barbory Špotákové byl z tolika lidí unavený. Ale Janek je jako mamka, bojoval.

Budem spolu házet celou noc! Kohák a Cristovao soutěžili o Špotákovou
Video se připravuje ...