Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co nevíte o pompézním Neymarově životě: Skládka, tryskáč i sexbomby!

Autor: pv
  • Neymar má rád luxus i hezké ženy

    Miliony Brazilců se nacházejí v extrémní chudobě. To jejich slavný krajan Neymar da Silva Santos Júnior (25) se díky fotbalu stal miliardářem a náležitě si život v přepychu užívá. Ještě před přestupem z Barcelony do Paris Saint Germain za skoro 6 miliard korun si uměl vyhodit z kopýtka a málem kvůli své nenasytnosti skončil ve vězení.

  • Vyrostl u skládky

    Neymar se svou maminkou Nadine.Foto Instagram

    Naštěstí nevyrůstal v nejhrozivějších brazilských chudinských čtvrtích favelách, ale jako v bavlnce si zrovna taky nežil. „Bydleli jsme ve čtvrti, která nebyla moc rozvinutá, dokonce jsme žili poblíž skládky,“ prozradil otec slavného fotbalisty, jež svého syna zastupuje i jako agent. Nyní žijí v Praia Grande 80 kilometrů od Sao Paula a do této metropole občas létají i vlastním vrtulníkem.

  • Tryskáč posílá pro sexbomby

    Neymar se na Instagramu pochlubil fotografií se dvěma ženami a lahví drahého vína.Foto Instagram

    Čas jsou peníze. I proto si předloni Neymar pořídil soukromý tryskáč Cessna 680, který ho vyšel na 9 milionů dolarů. Jeho společnost Neymar Sport Marketing platila letadlo z hypotečního úvěru a navíc si tento nákup mohla odečíst z daní. Kromě fotbalisty a jeho rodiny tímto strojem často cestují i vnadné Brazilky. Když se Neymar v Barceloně nudil, nechal si letecky převézt sexy krajanky, aby mu nebylo smutno.

  • Zaplatí se přestup prodejem dresů?

    Fanoušci PSG už mohou nakupovat Neymarovy dresyFoto Reuters

    1 432 258 přesně tolik dresů Paris Saint Germain se jmenovkou Neymar Jr a číslem 10 na zádech se musí prodat, aby se zaplatil rekordní přestup za 222 milionů eur. Už teď je ale mnoho fanoušků naštvaných, že dres největší klubové hvězdy stojí 155 eur. I tak jde ale tento artikl na dračku a zásilky od včerejška míří do všech koutů světa.

  • Štěstí ve hře, smůla v lásce

    Bruna Marquezine (Neymar)Foto facebook.com

    Podařil se mu životní přestup. V soukromí už tak spokojený není. Neymar několik let chodil s herečkou a modelkou Brunou Marquezineovou, ale v červnu se tento pár, který často plnil titulní strany brazilských bulvárních časopisů, rozešel. Nedávno se ale potkali na večírku a došlo i na polibek. Že by se k sobě vrátili a Bruna se s ním přestěhovala do největší Mekky módy Paříže?

  • Zničí ho sponzorské aktivity?

    Neymar je tváři mnoha produktůFoto Profimedia.cz

    Ročně si Neymar díky nové smlouvě s PSG přijde více jak na miliardu korun. Tohle ale není konečné číslo, které se objeví na jeho účtu. Další desítky milionů korun dostává od sponzorů jako je Nike, Red Bull, Gillette,… Celkem má devět velkých marketingových smluv a k tomu ještě několik menších plnění. Za obrovské částky chtějí společnosti, aby jim byl často i dispozici. Nesemele ho to?

  • Také se snažil krátit daně

    Neymar si užívá životaFoto NIKE

    Čím víc vyděláváš, tím víc se snažíš peníze odklonit. Finanční úřad si v minulosti vyšlápl nejen na Lionella Messiho nebo Cristiana Ronalda, ale právě i na Neymara. Brazilský soud mu loni v únoru zablokoval majetek v hodnotě 1,2 miliardy korun. Útočník tak nemohl využívat tryskáč, jachtu a domácí bankovní účet. Zmíněnou sumu pak musel zaplatit, aby nemusel jít do vězení. Poprvé se svým otcem krátil daně už v roce 2007. Tehdy šlo „pouze“ o 2,3 milionu korun.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
Témata:  letadloženyneymarpenízeplatbohatstvíVIPsportsoukromí