Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Počali ji ve skříni na smetáky. Který sportovec má za dceru tuhle rusovlasou krásku?

Autor: pv

Sluneční paprsky na Sardinii spalovaly její alabastrové tělo. Zrzavá kráska Anna Jermaková (17) si s kamarádkami užívala na oblíbeném italském ostrově a odpočívala před dalším focením nebo přehlídkou, která ji čeká. Dcera tenisové legendy Borise Beckera je totiž žádanou modelkou. Možná právě ona nyní z celé rodiny vydělává nejvíc peněz.

Její početí byl úlet. V roce 1999 německý tenista Boris Becker vypadl z Wimbledonu v osmifinále po jasné prohře s Rafterem. Následně se pohádal s tehdejší manželkou Barbarou a šel zapít žal do londýnské sushi restaurace Nobu.

Tam zahlédl Rusku Angelu Jermakovou, se kterou se potkal už o dva týdny dříve. Krasavice po něm vrhala pohledy plné touhy, a když odešla směrem k toaletám, Becker vyrazil za ní.

Sexy tělo dcery Borise Beckera
Sexy tělo dcery Borise Beckera

Vášnivé chvilky vyvrcholily ve skříni se smetáky, kde počali právě Annu. Becker se cítil podveden a k otcovství se přiznal až na základě testů DNA. Vysoké alimenty ho však neodradily od toho, aby svou nechtěnou dceru miloval jako pravý táta.

Aférka ho stála rozvod s Barbarou a miliony jako vyrovnání, ale zase získal dceru, která je úspěšná modelka, zatímco Boris spadl finančně na dno a musel vyhlásit úpadek. Třeba mu trn z paty vytrhne právě Anna.