Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílený pupkáč narušil loučení Bolta. Naháč v Londýně odstartoval stovku dřív

Autor: spo

Nezabránili ostudě. Pořadatelé mistrovství světa v atletice včas nechytili bláznivého fanouška, který vtrhl na trať před finále závodů mužů na 100 metrů. Právě kvůli tomuto klání, kde se navíc loučil fenomenální Usain Bolt, byl stadion v Londýně zaplněn do posledního místečka. Chvíli „slávy“ si pro sebe chtěl uloupnout i pupkáč z tribuny.

Atletice se říká královna všech sportů. Právě svým stupidním činem ji jeden z diváků na šampionátu zneuctil. Před finále mužské stovky vyběhl úplně nahý na trať a na břiše měl nápis Mír a láska. Přestože měl očividně nadváhu, pořadatelům dělalo velký problém, aby exhibicionistu chytili. Člen ochranky dokonce upadl na tartan, když se snažil po narušiteli skočit.

Nakonec byl zpacifikován a eskortován sedmičlenným doprovodem a jednou ženou, která přinesla ručník, aby bylo muži zakryto přirození. Přestože nakonec Usain Bolt skončil při svém posledním startu na stovce až jako třetí, tak mu velké loučení nezkazil ani vítěz Justin Gatlin a už vůbec ne potrhlý naháč.

Naháč vběhl na tartan a rozesmál tribuny
Naháč vběhl na tartan a rozesmál tribuny

Témata:  skandálatletikaboltnaháč100 mms v atleticeVIPsport