Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sparťanská posila Biabiany: Pro tuhle krásku lítá jako ďas!

Autor: nem

Vytřeštěné zraky diváků a uznalé hlášky jako: „Kámo, to je fofr,“ či: „Merunu má přilepenou na tkaničce.“ Sparťanská posila Jonathan Ludovic Biabiany (29) uhranula fandy a nejen ty sparťanské!

Přišel z Interu Milán na roční hostování, a jestli se někdo z jedenácti nových jmen v kádru Letenských jeví jako posila, tak je to on. Měl premiéru jako zvon!

Profesí krajní záložník lítal při výhře rudých v Mladé Boleslavi (1:0) po středočeském sídlišti jako ďas. Když nažhavil své raketové motory, vypadalo pachtění ostatních hráčů na hřišti jako zpomalený film. A navíc posadil Lafatovi na hlavu skvostný gólový pas!

„Centr to byl nádherný, to se musí nechat. Škoda, že Jonathan neproměnil i svou šanci, ale posila to bude dobrá,“ chválil nového parťáka David Lafata.

Sice drahá, neboť Sparta se údajně dělí o Biabiniho sezónní gáži 44 milionů korun půl na půl s Interem, ovšem vypadá fakt slibně. Hned od začátku maká na plné pecky.

Pařížan původem z ostrova Guadeloupe v Karibiku se zkrátka tuží a to i proto, že ho z domova sleduje jeho múza, která jej přímo zbožňuje. „Je to je skvělý muž a stará se o mne jako o královnu. Má mě vytetovanou na hrudi, chci s ním žít navždy,“ vyznala se Jontahanova manželka, smyslná brazilská sexbomba Sara, v rozhovoru pro tuttomercatoweb.com.

V červnu oslavili šesté výročí veselky, mají spolu dvě dcerky a odbornice v modelingové disciplíně styling Sara je opět v požehnaném stavu. „Dítě číslo tři bude syn,“ zahlásil Biabiany na sociální síti. Narodí se u Vltavy?

Zamilovaná dvojka teď hraje pro Spartu.
Zamilovaná dvojka teď hraje pro Spartu.

Mladá Boleslav - Sparta: Biabiany má asistenci, Lafata dal hlavou Spartě vedení 1:0
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Sparta: Biabiany v tutovce! Francouze ale vychytal Vejmola
Video se připravuje ...