Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plíšková bude zářit v barvě! Jednička předvedla, v čem chce dobýt US Open

Autor: pv

Modelkou na kurtu. Tenistka Karolína Plíšková fotila novou kampaň pro svého oděvního sponzora a představila model, ve kterém se představí na US Open, kde bude hájit pozici světové jedničky. Podle snímků je jasné, že bude zářit, minimálně co se týče oblečení.

Dřela jako při tréninku a neustále dokola opakovala ty samé údery. Tentokrát ne před zraky trenéra, ale objektivem fotografa. Karolína Plíšková totiž měla za úkol vypadat na kurtu úchvatně.

Snímek z nové kolekce Plíškové
Snímek z nové kolekce Plíškové

„Jen jsem se snažila vypadat dobře, když jsem hrála tenis. To není vždy tak snadné. Doufejme, že fotky budou vypadat hezky,“ smála se Karolína Plíšková v rozhovoru pro server outsidetheball.com.

Na sobě měla oblečení, ve kterém bude hrát na posledním grandslamu sezony US Open, kde loni prohrála až ve finále. „To oblečení je opravdu pěkné. V loňském roce převažovala na mém outfitu bílá barva a teď je to barevnější. Těším se, až v tom nastoupím na turnaji,“ řekla aktuální světová jednička. Společně s teniskami její model pro US Open vyjde na 5760 korun. Kdyby Češka v New Yorku vyhrála finále, vydělala by si pohádkovou částku – 3,7 milionu dolarů (82,5 milionu korun)!

Trapas světové jedničky Plíškové. Jaké je podle ní hlavní město Kanady? - čtěte ZDE »

Kuriózní skreč Kristýny Plíškové. V Číně strčila palec do větráku a skončila v slzách
Video se připravuje ...