Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hokejisté, fotbalisté a atleti vítali první letadlo z Dauhá: Všichni za fešáky!

Autor: zal

A pak že sportovci svlékají tepláky a mění se ve fešáky jen na vyhlášení fotbalistů, hokejistů či atletů roku. Několik z nich se ve čtvrtek hodilo do gala a nezůstalo při zemi. Byla to parádní přehlídka luxusu a elegance…

Jak by se také mohli držet při zemi, když se v hotelu Hilton slavil přílet prvního letadla na nové přímé lince mezi Dauhá a Prahou. Letecká společnost, kterou ovládá katarská vláda šejků, se chtěla ukázat, a tak sezvala řadu osobností napříč obory včetně úspěšných sportovců a připravila jim program, během kterého zazpívaly Monika Bagárová či Celeste Buckingham.

Na červeném koberci se potkali i hokejoví reprezentanti Tomáš Hertl s Petrem Mrázkem , které doprovázely jejich krásné přítelkyně Aneta a Sára. „Byl to zábavný večer,“ hodnotila večírek Mrázkova Sára, která má jako plážová volejbalistka ke katarským pouštím rozhodně blíž než její milý, který na ledě střeží branku Detroitu.

Zatímco hokejisté mají ještě volno a účastí na gala si zpříjemnili přípravu, letenským fotbalistům Michalu Kadlecovi a Lukáši Váchovi už sezona běží. Jenže jednak se oba potýkali se zraněním, a pak nemá letos Sparta v týdnu, co dělat. Poháry v Evropě po vyřazení s Bělehradem nekope. A tak dostal atletický pár Helcelet-Rosolová šanci pořídit si fotku s módní ikonou LV69. A Lukáš je nezklamal – v nepřehlédnutelném obleku nebyl v nóbl společnosti za černou, ale spíš červenou ovci.

Sára je Mrázkova spřízněná duše.
Sára je Mrázkova spřízněná duše.