Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Soupeří i mimo hřiště! Messi chce dotáhnout Ronalda i v počtu dětí!

Autor: pv

Některé otázky nejsou vůbec lehké a co teprve ta, kdo je v současnosti nejlepším fotbalistou planety. Jedni tvrdí, že Cristiano Ronaldo a pro druhé je to jednoznačně Lionel Messi. Oba se přetahují o triumfy na trávníku a úspěšní chtějí být i v soukromém životě. Portugalec bude počtvrté otcem a jeho rival z Argentiny tak musel zadělat na třetího potomka, aby neztratil kontakt.

Letos 30. června se Messi konečně oženil se svou dlouholetou láskou Antonellou, se kterou má už syny Matea a Thiaga. Nyní zamilovaná dvojice španělskému tisku vyzradila, že další dítě je na cestě. Pohlaví však ještě není známé. Útočník Barcelony by se měl stát otcem někdy na začátku příštího roku.

To jeho arci rival Ronaldo se dočká čtvrtého dítěte na podzim, kdy mu ho porodí partnerka Georgina a měla by to být holčička. Bude to první potomek Ronalda, který bude mít svou matku veřejně známou.

První dítě Cristiano jr. zplodil Ronaldo s utajovanou Američankou a vzal si ho do své péče. Letos navíc šokoval, když se mu narodila dvojčátka Eva a Mateo. Opět není známo, kdo je jejich matka. To v případě Messiho o tom nikdo nepochybuje.

Messi s manželkou Antonellou na líbánkách.
Messi s manželkou Antonellou na líbánkách.