Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plíšková prozradila, proč žije v Monaku: Jsou tam jen hodně bohatí lidé!

Autor: pv

Světová tenisová jednička Karolína Plíšková slýchá od lidí kritiku, že bydlí v daňovém ráji v Monaku, kde ušetří velké peníze, které dostává od sponzorů a vyhne se placení daní v rodné krajině. Tenistka ale vyzdvihla jiné věci, jež jí v perle na Azurovém pobřeží vyhovují.

Chamtivá zrádkyně. Podobná osočení si před několika lety vyslechla tenistka Petra Kvitová , když se přestěhovala do Monaka a ušetřila tak na daních několik milionů. Zároveň si však musí platit drahé bydlení a spíše než kvůli daním žije u Středozemního moře kvůli klidu.

Tenistka Karolína Plíšková se pochlubila novým tetováním.
Tenistka Karolína Plíšková se pochlubila novým tetováním.

Podobně to má i její krajanka Karolína Plíšková . „Daně jsou základní věc, která napadne každého, když se řekne Monako. Ale mě baví, že tam mám klid. Nikdo mě nestaví na ulici, mohu si dělat, co chci. Je to tam maličké, jsou tam jen hodně bohatí lidé, takže je to takové chráněné,“ prozradila magazínu Proč Ne?! dlouhonohá hráčka a libuje si, že ji tam například nefotí paparazzi.

„Jdu se třeba vykoupat bez toho, abych se bála, že se to objeví v Blesku. A potom tam samozřejmě mám skvělé tréninkové podmínky,“ řekla Plíšková a práskla na sebe i jaký alkohol nejraději pije. „Pivo, protože mi po něm není špatně,“ smála se světová tenisová jednička.

Partner a manažer Plíškové Hrdlička: Je to historický úspěch, jako když Pavel Nedvěd získal Zlatý míč
Video se připravuje ...