Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Berdych s Ester si v New Yorku žijí jako Beckhamovi. Bydlí v jejich oblíbeném hotelu

Autor: pv

To je pohodička na Manhattanu. Tenista Tomáš Berdych s manželkou Ester bydlí během US Open v luxusním hotelu Edition, který rádi využívají k přespání nejslavnější světové celebrity včetně Davida a Victorie Beckhamových. Ani se neptejte, kolik stojí přenocování v designovém hotelu.

Nedočkaví paparazzi čekají často před vchodem a číhají na slavné celebrity, které vycházejí z hotelu Edition. Kromě fotbalisty Beckhama a jeho rodiny v minulosti vyfotili například zpěvačku Rihannu v průsvitných šatech, kdy měla vidět bradavky nebo českou modelku Karolínu Kůrkovou.

Nyní jeden z pokojů obývají i Berdychovi. Cena za přenocování se pohybuje v částkách od 564 dolarů (12 500 korun) za standardní pokoj až po luxusní penthouse, který vyjde na 10 000 dolarů (220 000 korun)! Celkem je ve věži z roku 1909 unikátních 273 pokojů.

Ve 2. patře z jedenačtyřiceti se nachází výtečná restaurace, kde si mohou hosté pochutnat jak na skvělých snídaních, tak i poledních a večerních menu. K dispozici je i špičkově zařízená posilovna a fitness a v přízemí u lobby baru je bar, kde najdete skoro všechny druhy toho nejlepšího tvrdého alkoholu a dokonalý výběr vín z celého světa. Pokud Tomáš Berdych poprvé v kariéře vyhraje grandslam, tak tohle je jedno z míst, kde může odstartovat případnou oslavu, než se ponoří do víru nejslavnějšího města.

Berdychova manželka usnula jen v podprsence. Pomáhal jí Tomáš z košilky?
Berdychova manželka usnula jen v podprsence. Pomáhal jí Tomáš z košilky?