Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexbomba Pamela Anderson randí s hvězdným fotbalistou: Fandí zajíčkovi!

Autor: fuk

Někdejší sexbomba z televizní pláže Bay Watch Pamela Anderson (50) si nabrnkla nového milence. A při zemi se rozhodně nedrží, protože si vybrala francouzského fotbalistu Adila Ramiho (31). Klofla ho i přesto, že je o celých devatenáct let starší!

S novým miláčkem prý randí už od července. „Smáli se spolu a byli úplně uvolnění. Chemie, která mezi nimi působila, byla zřejmá,“ řekl pro Daily Mirror očitý svědek jejich rande na plážích v Saint-Tropez.

Schůzky zamilované dvojice na jihu Francie nejsou náhodné a ojedinělé. Rami totiž od léta hraje za tamní klub Olympique Marseille a někdejší hvězda seriálu Pobřežní hlídka už si zašla svůj nový objev obkouknout rovnou na stadion!

Na tribuně se sice vykrucovala v těsných šatech s růžemi a všem předváděla své enormně nafouklé poprsí, francouzskému obránci s marockými kořeny ale příliš štěstí nepřinesla. Už ve 23. minutě se musel po střetu s protihráčem poroučet ze hřiště s poraněnou rukou. Tu mu pak doktoři pro jistotu zafixovali do pevného obvazu.

Pamela ale v roli vzorné partnerky obstála. Fotografové ji totiž zachytili v útrobách stadionu, jak cupitá v podpatcích za svým milým. Nerozlučně ruku v ruce spolu pak odjeli do nočního města na jistě žhavé rande.

Pamela dohlížela na svého milovaného zajíčka.
Pamela dohlížela na svého milovaného zajíčka.