Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jágr představil vlastní kolekci hodinek: Mám je, abych mohl posouvat čas dozadu

Autor: iSport.cz

Jaromír Jágr ve spolupráci s jednou z nejzvučnějších klenotnických firem Klenoty Aurum představil speciální limitovanou edici hodinek. Tváří sítě butiků se šperky se legendární hokejista stal už na jaře loňského roku, teď se spolupráce ještě rozšířila. Podle svých představ navrhl exkluzivní edici hodinek, která je označená jeho typickým číslem dresu 68.

Jaromír Jágr je v posledních dnech v jednom kole. Stále jedná o nové smlouvě v zámoří, mezitím se spekuluje o jeho návratu do Evropy a případné účasti na únorových olympijských hrách v Pchjongčchangu, k čemuž sám přispěl vyjádřením v diskusním pořadu České televize.

Jágr představil vlastní kolekci hodinek.
Jágr představil vlastní kolekci hodinek.

Jeho tvář v obchodech Klenoty Aurum můžete potkávat už rok a půl, nyní představil vlastní edici hodinek. „Dávám si je pořád nazpátek, abych měl víc času na podepsání nové smlouvy,“ smál se legendární útočník, který naposledy působil na Floridě.

U křtu hodinek mu asistovali olympijští medailisté z Ria judista Lukáš Krpálek a kajakář Josef Dostál . „Jarda je úžasný člověk nejenom po sportovní stránce, ale i po lidské. Vůbec jsem nečekal, že bude vědět, kdo jsem, co dělám. Bylo mi velkou ctí, že se v mém sportu orientoval,“ těšilo Dostála.

Jágr o budoucnosti: Chci hrát NHL, ne ale za každou cenu
Video se připravuje ...