Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Průšvihář Rooney zaskočil manželku ultimátem: Přestaň jezdit na dovolené!

Autor: ija

Útočník Wayne Rooney (31) si nemůže být jistý, zda se mu podaří zachránit manželství. Naštvaná manželka Coleen pořád nemůže rozdýchat nejnovější eskapádu svého muže, která málem skončila v posteli cizí ženy, nebýt toho, že opilého fotbalistu zatkla policie za řízení pod značným vlivem alkoholu. Rozlícená paní Rooneyová, která s bývalým kapitánem anglické reprezentace čeká už čtvrté dítě, požaduje, aby Wayne okamžitě nechal pití. Jenže – letní posila Evertonu má taky své podmínky: chce, aby Coleeen přestala trávit tolik času na dovolených.

V době, kdy se řeší, zda devítileté manželství Rooneyových , kteří jsou spolu od svých 16 let, vydrží, není průšvihář Wayne tak kajícný, jak by se dalo čekat. Hvězda Evertonu obvinila manželku z toho, že na dovolenou jezdí příliš často. Podle anglických médií Rooney slíbil, že tedy omezí časté návštěvy restauračních zařízení s kamarády, když Coleen na oplátku sníží počet nalétaných mil.

Jen den poté, co se paní Rooneyová údajně rozhodla, že dá manželovi „ještě jednu poslední šanci“, tak fotbalista přišel s vlastním ultimátem. Jen za poslední rok vypočítal manželce deset dovolených, na které si bez něj vyrazila.

Coleen byla v květnu na Barbadosu, v červnu v Řecku, začátkem července v Portugalsku, pak ještě v Madridu, Amsterdamu, na Ibize, v Las Vegas a minulý týden tedy na Mallorce, odkud se vrátila kvůli manželovu průšvihu.

„Coleen pořád zuří a vyhrožuje. Wayne doufá, že se brzy uklidní. Řekl jí, že přestane chodit do hospody, když ona bude víc doma,“ tvrdí zdroj blízký rodině.  

Coleen Rooney na dovolené v Barbadosu, kam zamířila během jednoho měsíce dvakrát.
Coleen Rooney na dovolené v Barbadosu, kam zamířila během jednoho měsíce dvakrát.