Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágrova stalkerka bere zpátečku, olympionička maže, co se dá: Zalekla se soudu?!

Autor: hnh

Po textových útocích na partnerku Jaromíra Jágra (45) Veroniku Kopřivovou už není vidu ani slechu. Cyklistická olympionička Martina Růžičková (37) maže své nechutné zprávy.

Jak hluboko může klesnout jedna z někdejších českých sportovkyň? Šestinásobná mistryně ČR v silniční cyklistice a účastnice olympijských her v Aténách Martina Růžičková evidentně trpí extrémní obsesí vůči Jágrově přítelkyni Veronice, kterou veřejně osočuje výrazy, za které by se styděl i dlaždič…

„Blbost této šlapiny je opravdu neskutečná. Dělá pouze ostudu, Jágr určitě není žádný myslitel, ale tuhle filcku si pořídil asi v totálním pominutí smyslů…“ zní jeden ze slušnějších vzkazů, kterými Růžičková několikrát denně cílila na přiznanou minulost Kopřivové , jež se v Německu živila jako striptérka. Kvůli šíření nechutností si podle Jágra a Kopřivové dokonce neváhala založit několik profilů na sociálních sítích. Nadává z nich i Jaromírovi. „Sorry, ale jsi ko*ot, což vidí celá ČR,“ zní obsah jedné z vyšinutých zpráv.

Růžičková maže útočné zprávy na Jágrovu přítelkyni.
Růžičková maže útočné zprávy na Jágrovu přítelkyni.

Ještě před několika lety přitom byla Růžičková hrdou obdivovatelkou hokejové legendy s číslem 68. Společné fotky a podepsané kartičky zdobily její sociální sítě jako klenoty. Kde se v ní zrodila nenávist vůči Jaromírovi s Veronikou? Inu, cit dokáže leckoho dohnat k šílenství... „V životě jsme ji neviděly s žádným chlapem, až jsme si myslely, že je na holky,“ prozradila Blesku jedna z členek českého dámského pelotonu. Že by se Martina viděla jen po boku jediného muže? Když se naváží i do modelky Ivy Kubelkové, Jaromírovy bývalé přítelkyně, dalších slov netřeba...

Kopřivová dokonce zahrozila soudem kvůli stalkingu a následně ukázala, že Martina z konverzace s »Džegrem« vymazala obrázky, které algoritmus na Instagramu označil za nežádoucí, načež je rozmazal. Těžko odhadovat, co se na nich nacházelo. Veronika už ale na celou věc shlíží s nadhledem. „Raději bych se točila u tyče dalších pár let, než abych byla tak zlá a vnitřně špinavá osoba jako dotyčná, která za tímhle stojí. Řekla bych, že i ty prostitutky jsou daleko lepšíma lidma než tahle zlá, špinavá bytost. Díky za podporu!“ svěřila se na Instagramu svým příznivcům.

Jágr o budoucnosti: Chci hrát NHL, ne ale za každou cenu
Video se připravuje ...