Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Druhé narozeniny malého baculky Messiho: Na oslavu přijela pouť!

Autor: ps

Představte si pouť, kde je několik stánků s cukrovou vatou, lízátky, perníky, k tomu Mickey Mouse a nějaké ty čokolády… Asi tak to vypadalo na oslavě narozenin syna argentinské hvězdy Lea Messiho (30). Malý Mateo byl z velkolepého zážitku jako opařený.

Koukal kolem sebe, co se děje. Mamka Antonella držela Matea v náruči, cvaklo rodinné foto. Stoly zasypané dortíky, lízátky s Mickym a dalšími dobrůtkami. Takovou oslavu druhých narozenin neměl nikdo z nás!

Ale co to pro hrdého taťku Lea je, uspořádat luxusní oslavičku, když si měsíčně přijde zhruba na 86 milionů korun! Rodina pro něho znamená úplně všechno. Důkazem jsou slova, která napsal k narozeninovému příspěvku na sociální síti. „Všechno nejlepší k narozeninám, náš krásný baculko! Miluji tě víc než svůj život!“

Messi si užívá život naplno, cítí se fantasticky, všechno mu vychází. Doma to klape, na hřišti je nezastavitelný. Jak moc je nebezpečný ukázal o víkendu, kdy Barcelona v městském derby rozstřílela Espanyol 5:0 a lídr Katalánců vyprovodil soupeře hattrickem… Další dva góly pak přidal v Lize mistrů do sítě Juventusu.

Rodinné foto na oslavě i s Mickey Mousem.
Rodinné foto na oslavě i s Mickey Mousem.

Barcelona - Espanyol: Hattrick pro Messiho! Argentinec zůstal sám ve vápně a trestal - 3:0
Video se připravuje ...