Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr na sebe prásknul: Chce pátrat po mimozemšťanech! A koho se nejvíc bojí?

Autor: spo

Kdo by to do něj řekl. Hokejista Jaromír Jágr (45) prozradil, že by chtěl pátrat po mimozemských civilizacích v archivech amerického Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA). Jako věřící člověk navíc řekl, že největší strach má z Boha.

Hokejovou ikonu stále trápí, že několik týdnů před začátkem NHL stále nemá jisté angažmá. „Samozřejmě bych byl raději, kdybych už to měl za sebou a věděl, kam půjdu, kde budu hrát příští sezonu. Ale situace je taková, že se to nedá žádným způsobem ovlivnit a musím čekat, co z toho vyplyne,“ povzdechl si Jágr v magazínu Proč Ne?!

Jaromír Jágr jako znetvořený viking
Jaromír Jágr jako znetvořený viking

Kdyby mu to v Americe nevyšlo, tak s hokejem letos určitě končit nebude. „Je to moje zaměstnání, které dělám už skoro 30 let, a věřím, že jsem v něm docela dobrý nebo jsem byl docela dobrý, a to je hlavní důvod, proč v něm chci pokračovat. Protože kdybych začínal někde jinde, začínal bych znova od nuly,“ řekl druhý nejproduktivnější hokejista v historii NHL a v zápětí zavtipkoval, že kdyby měl sestavovat tým, tak by chtěl mít na ledě pět Jágrů a v bráně Dominika Haška .

Jágr o budoucnosti: Chci hrát NHL, ne ale za každou cenu
Video se připravuje ...

Zcela vážně pak ale odpověděl na otázku, co by chtěl zjistit, kdyby měl tu možnost. „Asi bych se šel podívat do archivu NASA a našel si tam oddělení mimozemské civilizace…“ upřesnil Jágr, který prozradil, že je docela pověrčivý a jako věřící má největší strach z Boha.

Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží. Bude tedy veselka?
Video se připravuje ...