Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vítězná slávistická noc a regenerace po derby: Na pivko s Tvrdíkem i Šilhavým!

Autor: om

Pošmákli si 2:0 na Spartě, hospodská bašta pak byla slávistům odměnou! Slavili s požehnáním nejvyšších, trenéra Šilhavého a šéfa Tvrdíka, kteří si přišli taky ťuknout.

Zatímco sparťani se ten večer plazili kanály, fotbalisté Slavie se sešli v hospodě v centru Prahy. Na tohle derby budou dlouho vzpomínat!

Normálně by je z hospody hnal bičem, ale po nejsladší výhře trenér Šilhavý zářil a povolil slávistům otěže. „Mám obrovskou radost. Byla z nás cítit síla a chuť jít za vítězstvím,“ radoval se.

Slavia ovládla 288. derby. Co říkají statistiky?
Video se připravuje ...

Kvůli tomuhle zápasu šetřil hráče i při čtvrteční Evropské lize – proti Spartě nastoupili jen čtyři stejní. A chuť nikomu nechyběla ani po zápasu.

Po oslavách v Edenu tým vyrazil na pivo a u stolu s hráči tentokrát nechyběli ani Jaroslav Šilhavý a šéf Jaroslav Tvrdík , jenž dostal výsledkem derby dodatečný dárek k 49. narozeninám.

Borci měli pivo povolené, ale i tak někteří brčky sosali limonádu a podle blažených pohledů se solí (jako u daviscupových reprezentantů) rozhodně nebyla.

Stav svých svěřenců kouč před středečním pohárovým duelem (od 18:30 v Edenu s Třincem) raději včera zkoukl při regeneraci a nedělní zápas si k tomu slávisti přehráli na obrazovce. Ten pohled na záznam, kde běží rozborka nadupané Sparty, přece léčí všechny šrámy!

Oslavu u stolu řídili Tvrdík s Šilhavým.
Oslavu u stolu řídili Tvrdík s Šilhavým.