Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dcera olympijského vítěze se chlubí: Mám prsa jako přeoperovaný táta

Autor: sjs

Dcera olympijského vítěze Bruce Jennera, který se nechal přeoperovat na ženu a nyní se jmenuje Caitlyn, se nechala nafotit pro prestižní magazín V. Vnadná Kylie na sobě měla průsvitné oblečení. Čtenáři tak mohou vidět její poprsí v plné kráse. Velké je paradoxně stejně jako tátův silikonově vylepšený hrudník.

Je to zvláštní rodinka. Olympijský vítěz v deseti boji Bruce Jenner si vzal Kris Kardashian se třemi dcerami a synem. Společně pak zplodili další dvě dcery. Celá famílie se následně proslavila v Americe účinkováním v televizní reality show.

Nejznámější ze sester je Kim Kardashian, která se neustále chlubí obrovským pozadím a strhává velkou pozornost médií. Obletované jsou ale i její sourozenkyně. Khloé Kardashian například napsala knihu a vzala si basketbalistu Lamara Odoma. Kourtney Kardashian má vlastní oděvní značku a Kendall Jenner je zase tváří sportovního oblečení Adidas. Zahanbit se nenechá právě ani Kylie. Ta zase podepsala kontrakt s Pumou a navíc se nyní předvedla v plné kráse v magazínu V, kde odhalila svá bujná ňadra.

Před lety se velkým výstřihem pochlubil i její otec Bruce, který se cítil být uvězněný v mužském těle a nechal se přeoperovat na Caitlyn. Na obálce prestižního magazínu Vanity Fair se pak ukázal pouze v korzetu. Na první pohled má táta se svou dcerou stejně velké poprsí.

Kylie Jenner v průsvitných šatech
Kylie Jenner v průsvitných šatech

Témata:  rodinaprsafocenívnadykardashianvýstřihJennerVIPsport