Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bláznivá freestylistka udělá všechno třeba i nahá: Podívejte se, co zkouší!

Autor: ps

Podmanila si zasněžené kopce, kde momentálně předvádí kousky, které nikdo jiný v takové kvalitě neumí. Němka Lisa Zimmermannová (21) všechno podvoluje tomu, co dělá – freestylu. A podle toho vypadá i její život, je absolutně volná…

Vyčůrat se v přírodě a dát fotku na sociální sítě? Žádný problém. Předvést gymnastickou pózu v bikinách a nechat se vyfotit ze všech stran? V pohodě. Projít se na dovolené nahá po laně? Úplně v klidu.

Tohle je jen bleskový pohled do soukromí rodačky z Norimberku, která se vážně nebojí vůbec ničeho. Asi i tohle je důvodem, proč jí na Instagramu sleduje více než jednačtyřicet tisíc zvědavých fanoušků.

Lisin kolmý vzestup se začal psát v roce 2014 na olympiádě v Soči. Sice pro ni skončila předčasně, když spadla v kvalifikačním kole, ale její brutální nehoda odstartovala divácké šílenství.

Jde si za svým cílem, baví ji, co dělá a touží po velkých medailích. Příští rok zkusí jednu cennou vybojovat na Hrách v Pchjongčchangu. Tak držíme palce a ještě předtím se těšíme na další zajímavé obrázky!

To je dovolená! Lisa chodí v Itálii nahá po laně.
To je dovolená! Lisa chodí v Itálii nahá po laně.