Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldovo nové žihadlo jede až 420 km/h: Syna (7) vozí bez dětské sedačky!

Autor: ps

Milionový táta! Asi každý kluk by chtěl mít jednoho z nejlepších fotbalistů planety Cristiana Ronalda (32) za otce, ale i on má své chyby. Cristiana juniora (7) vezl v nové káře Bugatti Chiron, která to vytáhne až na 420 km/h, bez dětské sedačky!

Ve Španělsku jsou sice pravidla pro sedmileté prcky trošku jiná než u nás, přesto si na přední sedadlo mohou sednout děti pod 12 let jen v případě, že měří více jak 135 centimetrů. No, a vzhledem k tomu, že průměrný sedmiletý kluk měří 125 cm, porušil tím Ronaldo pravidla silničního provozu!

Když se fotbalista Realu Madrid rozvášnil a rozhodl se světu ukázat novou lásku na čtyřech kolech, posadil juniora na přední sedadlo (zadní v autě nejsou). Vzhledem k tomu, že limitovaná edice Bugatti Chiron (je vyrobeno pouze 500 kusů) jede až 420 km/h, byl tenhle kousek velmi nebezpečný!

Sporťák je ale potřeba Ronaldovi pochválit. Naladil si ho do barev dresů Realu pro venkovní zápasy. Zvenku šedé, vevnitř si hýčká pozadí na světle hnědé hebké kůži.

A vězte, že tohle žihadlo je skutečně nadupané! Nová hračka ho stála kolem neuvěřitelných 63 milionů korun, má 1500 koní a z 0 na 100 vystřelí za 2,3 vteřiny. Ne nadarmo dostalo název po bývalém pilotu formule 1 Louisi Chironovi.

Fotbalová ikona by si tak měla dávat pozor, ať aspoň nejezdí jak Chiron…

Bugatti Chiron stojí zhruba 63 milionů korun a jede až 420 km/h.
Bugatti Chiron stojí zhruba 63 milionů korun a jede až 420 km/h.