Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Těžkej Pokondr o svých hostech v rádiu: Zklamal nás Rosický s Rosolem!

Autor: pv

Jsou nejposlouchanějším pořadem v českých rádiích. Duo Těžkej Pokondr ve složení Miloš Pokorný a Roman Ondráček si každý týden zve slavné hosty do své show na stanici Frekvence 1. V pořadu Česká ulička Michala Hrdličky na Digi TV prozradili, kdo ze sportovců byl jejich nejhorším hostem. 

Dělají zábavné a hravé rozhovory. Do studia k Těžkýmu Pokondru chodí například sportovci rádi. Moderátoři Ondráček s Pokorným prozradili, kdo ze sportovců jim za tu dobu nejvíce přirostl k srdci.

„Bára Strýcová byla výborná i Karolína Plíšková . Pak mám moc rád Helenu Fibingerovou , která mě vždycky pobaví. Přinese každýmu dvě slivovice a dva pekáče buchet nebo koláčky,“ smál se Ondráček a na seznam přidal i pány sportovce. „ Petr Švancara s tím jeho brněnským nátiskem a jeho věta já su sexy. To mě prostě baví,“ řekl Ondráček.

Těžkej Pokondr o svých hostech v rádiu: Zklamal nás Rosický s Rosolem!
Video se připravuje ...

Nejen pozitivní dojmy mají ale známí moderátoři ze sportovců. „Byl jsem zklamaný z rozhovoru s Lukášem Rosolem. Bylo to úplně bez emocí. Neměli jsme špatné otázky, ale kdybych byl posluchač rádia, tak bych to poslouchal jen kvůli tomu, jestli přeci jen něco zajímavého uslyším,“ povzdechl si Pokorný a jeho kolega přidal další slavné jméno, které se do studia na vysílání pořadu ani nedostavilo.

„Pro mě byl velkým zklamáním Tomáš Rosický . Ještě když byl v reprezentaci a trénoval ji Ivan Hašek, tak jsme ho chtěli na rozhovor a on nám vzkázal, že ne, protože to máme moc vtipný,“ kroutil hlavou Ondráček a upozornil na to, že když hrál za Arsenal, tak by určitě v Anglii rozhovor neodmítl.

Slavia - Sparta: Rosický jde ze hry, střídá ho Lafata
Video se připravuje ...

„Fotbal je nejmasovější sport na světě a kromě peněz to musí být i show,“ dodal Ondráček. Šanci napravit si reputaci u Těžkých Pokondrů zřejmě fotbalista Sparty už mít nebude. Moderátorská dvojice ve středu oznámila, že na Frekvenci 1 končí.

„Už nás nebaví zákazy hostů na Frekvenci 1 od našeho šéfa. Dnes nám zakázal dva hosty Jaroslava Kmentu a Karla Häringa. To už fakt není možný a hlavně už nás to nebaví,“ oznámila oblíbená dvojice na svém Facebooku.

Celý díl České uličky sledujte na DIGI TV zde »

Rosolova přítelkyně Petra se toho nebojí! Po Číně se procházela naostro.
Rosolova přítelkyně Petra se toho nebojí! Po Číně se procházela naostro.

Neumannová v České uličce: o soukromí, dopingu i libereckém MS
Video se připravuje ...

Pavelec v ČESKÉ ULIČCE: Po kariéře podnikat nebudu, zůstanu u hokeje
Video se připravuje ...