Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo tu potřebuje doktorku? Sexy soupeřka Koukalové hledá pacienty!

Autor: ps

Předhání se s Češkou Gabrielou Koukalovou (27) o titul Miss biatlon. Je krásná, vtipná a navíc má velkou fantazii! Italka Dorothea Wierer (27) poskytla fanouškům informaci k nezaplacení, prý pokud potřebují zdravotní sestřičku, stačí napsat. Hledá pacienty!

Jak na tohle ta modrooká holka přišla? Skáče s padákem, jezdí na kole, ráda vystavuje své božské tělo na slunci, ale... Tohle tady ještě nebylo!

Dorothea, která má z olympijské týmové štafety v Soči bronzovou medaili, se na sociální síti pochlubila další, tentokrát poněkud vyzývavou, aktivitou. „Jestli někdo potřebuje ošetřit, jsem připravena,“ napsala dráždivě k fotce, kde je oblečena jako zdravotní sestřička a v ruce drží pořádně velkou injekci.

Wierer jako sestřička hledá pacienty.
Wierer jako sestřička hledá pacienty.

Důležité je zmínit, že nevypadá jako sestřička, na níž jsme zvyklí z nemocnice, spíše je podobná herečce z filmů pro dospělé! I její vzkaz zní poněkud provokativně.

Vzhledem k tomu, že patří mezi nejhezčí biatlonistky světa a s  Koukalovou  na pomyslném žebříčku krásy bojuje o zlato, dokáže to s fanoušky pořádně zamávat. Tak snad Gabriela doléčí bolavá lýtka a v sezoně je opět uvidíme vedle sebe. Tenhle obrázek by rozhodně stál za to!

Tohle štáb mezinárodní unie přehnal: Tajně točili prsa Koukalové! - čtěte ZDE »