Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruský magor znovu v akci! Parťák českých hokejistů řádil v baru, měl i pistoli

Autor: pv

Lepší ho mít v týmu, než hrát proti němu. Hokejista Igor Musatov (30) je mistr zkratů. Nepere se rád pouze na ledě, ale i po barech. Loni opilý házel po policistech boty.  Letos se opět porval, ale tentokrát měl u sebe dokonce střelnou zbraň.

Alkohol je u něj spouštěčem problémů. Možná i kvůli tomu letos Musatov nemá angažmá. Naposledy hrál v minulé sezoně za Slovan Bratislava, kde dal ve 29 zápasech KHL šest branek a na dvě přihrál. V týmu s ním působili například Češi Kundrátek, Smoleňák nebo Nedorost a slovenský tým navíc tehdy trénoval Miloš Říha.

Musatov má za manželku dvojnásobnou olympijskou vítězku Jevgeniji Kanajevovou
Musatov má za manželku dvojnásobnou olympijskou vítězku Jevgeniji Kanajevovou

Do klubu přicházel s nálepkou problémového hráče. Na kontě má 485 trestných minut a nejčastěji je vylučovaný za útoky na hlavu a krk! Před třemi roky v moskevském baru odmítl zaplatit účet za 1700 rublů a opilý se začal rvát s personálem.

Opilý pak házel boty na přivolané policisty a jeho tehdejší klub Avangard Omsk s ním neprodloužil smlouvu. Nyní zase pod vlivem alkoholu vyvolal roztržku v restauraci a přivolaná policie dokonce odhalila, že je ozbrojen. Měl u sebe pistoli i s náboji. Naštěstí nikoho vážně nezranil.

Ze svého muže je nešťastná i moderní gymnastka Jevgenije Kanajevová, se kterou má hokejista tříletého syna Vladimíra. Rozvede se s problémovým manželem dvojnásobná olympijská vítězka nebo mu dá ještě šanci?