Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová Lajna: Tady by mohl hrát Jágr ještě v 80, soptí Langmajer v roli kouče

Autor: pv, iSport.cz

Nebere si servítky. Herec Jiří Langmajer se v internetovém seriálu Lajna vyžívá v postavě hokejového trenéra Hrouzka. V novém dílu na střídačce na dvě doby seřve hráče vtipnými hláškami, ve kterých si vezme do pusy i legendárního Jaromíra Jágra.

Rozběsněný Hrouzek vybouchne na střídačce ve chvíli, kdy jeho tým Havířů z Havířova prohrává v derby s Přerovem 2:4 a začne tak řvát na své hokejisty. „Nevěřím tomu, že hrajete za prachy, kurva,“ zuří trenér a dál se obouvá do svěřenců. „V tomhle týmu by mohl hrát Džegr ještě v osmdesáti!“ křičí Langmajer jako kouč Hrouzek.

Když se jeden z hokejistů chce napít z láhve, vytrhne mu jí trenér, a okamžitě mu začne nadávat. „Ty vole, nechlastej. Po tomhle střídání nemůžeš mít žízeň. V Africe lidi trpí nedostatkem vody a ty ji budeš plejtvat na takovýhle střídání?“

Hrouzek si libuje v zákeřnostech, a tak udílí pokyny, jak znepříjemnit hru soupeři. „Jdi a přišlápni někomu z nich hokejku. Zlomíš ji a až přiletí nová, tak ji přikopneš,“ nabádá vyjeveného hráče.

Jak utkání dopadne, se můžete podívat v novém dílu seriálu Lajna na internetové televizi OBBOD ZDE>>>

Nová Lajna: Tady by mohl hrát Jágr i v 80, soptí trenér Langmajer
Video se připravuje ...

Vypij to, vole! V Havířově se točí další díly seriálu Lajna
Video se připravuje ...

Nový hokejový seriál Lajna: Podívejte se, jak Langmajer seřval kapitána
Video se připravuje ...