Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Doják v přímém přenosu! Helcelet žádal Rosolovou, Absolonová brečela

Autor: bko

Mělo to být další milé vyhlašování sportovní ankety s očekávaným triumfem Barbory Špotákové. Vítězství zlaté oštěpařky v Atletovi roku ale prakticky zastínil desetibojař Adam Sebastian Helcelet, který v přímém televizním přenosu požádal o ruku svou přítelkyni Denisu Rosolovou… A hollywoodský příběh byl na světě.

Dlouho přemítal, jak svou milovanou o ruku požádat. Nakonec si Adam Sebastian Helcelet řekl, že do toho práskne ve velkém. A moderátorka Atleta roku, zpěvačka Monika Absolonová , mu k tomu pěkně nahrála, když se ho zeptala, kdy bude svatba, a po té taky kdy tedy požádá o ruku.

Denisa Rosolová si pochvaluje, že jí Adam Sebastian Helcelet vybral subtilní prstýnek
Denisa Rosolová si pochvaluje, že jí Adam Sebastian Helcelet vybral subtilní prstýnek

„Tak třeba teď,“ ohlásil Helcelet a šokoval všechny včetně přítelkyně Rosolové . Ta přiběhla na pódium, její miláček poklekl a vyřkl ona okřídlená slova. Bývalá žena tenisty Lukáše Rosola ze sebe dostala ano, stále ale byla spíš v šoku. Nejvíc dojatá tak byla zřejmě Absolonová, která s rukou před ústy nevěřícně sledovala, co vlastně způsobila.

„Já jsem se teda chtěla zeptat, ale že to půjde takhle, to jsem nečekala!“ hlásila moderátorka, které při překvapivé žádosti o ruku nakonec ukápla i slzička… „Monika, ač to nevěděla, mi tak hezky nahrála, že jsem to musel využít,“ usmíval se pak Helcelet.

A co na prstýnek říkala hlavní postava příběhu? „Je krásný, já mám úzké prsty, nemůžu mít nic masivního, takže to trefil,“ přikývla Rosolová. Se svatbou si zatím ale příliš jistá nebyla. „Uvidíme, říká se do roka a do dne. Uvidíme, jestli bude čas a kdy...“ přemítala stále v šoku.

Dojatá? Byla jsem spíš v šoku, směje se Rosolová po žádosti o ruku v přímém přenosu
Video se připravuje ...